Världens sämsta matte!

Det är nu bevisat. Jag är världens sämsta matte! Om du tvivlar så fråga den drabbade Jade. Mitt schema förra veckan är som följer:

Måndag - Examination för vfu (praktiken)
Tisdag - Examination för gruppuppgift
Onsdag - Vi får hemtentan (uppsats, jämför tre böcker) samt packa inför norrlandsresa
Torsdag - reser till norrland, firar lillebrors födelsedag
Fredag - Mamma doktorerar i Umeå (12 mil från bostaden), mamma har fest på kvällen (sittning för 68 personer)
Lördag - Firar min fasters 50-årsdag (fyllde i torsdags som min bror.)
Söndag - Skriva den olycksaliga tentan som ska vara inne senast denna dag.

Hur mycket träning har en liten kråka fått? Ingen! Hur många promenader har liten kråka gått? Typ tre, tror jag... ja förutom kissrundorna då. Vad leder sådant neglect och misskötsel till? Jo, liten kråka tar på sig alldeles egna arbetsuppgifter. Nu vill ju småkråkor vara hjälpsamma så de försöker på bästa sätt sköta om sin matte geonom att pussas & gosseattacka vid minsta lilla invit dvs minsta lilla ögonkast åt hennes håll, matte sitter ned eller matte bara finns. Småtassar kan också skriva på en laptop, om än inte bra eller ens läsligt.
Det stora som småkråkor tagit på sig är att vakta vår lilla miniflock (jag & hon.) Jag har tidigare nämnt hennes lilla hjärna och stora lungkapacitet, not a good combo... I kråkors värld går allt att skälla på, ALLT!! Stor, tuff och farlig? Kanske inte, men man gör sitt bästa tänkte Jade och satte igång till mattes och omgivningens förfäran.

Nu är vi tillbaka i vardagen igen och världens sämsta matte ska åter bli en matte att räkna med (och därmed få en välskött liten kråka igen.) Voffsan ska få Nordic färskfoder igen, det ska tränas igen, det ska promeneras och det ska mysas. Vi har redan gått långrundor alla dagar utom Onsdag då vi istället åkte ut till havet med ett gäng andra knasbollar (dps och dess ägare) för myspicknick och dp-bus på klipporna. På söndag blir det mer vovvebus då det är pinneträff här ute hos oss. Vad gör man inte för arbetsamma små kråkor? <3

RSS 2.0